15 Mart 2012

Paçanga Böreği

Malzemeler:
 
 4 Adet lavaş
2 yumurta
1 su bardağı süt (bir parmak eksik)
5 çorba kaşığı un
tuz
2 kase robotta çekilmiş kaşar


Yapılışı:


Teflon tavayı yağladıktan sonra
2 adet lavaşı koyuyorum sonra kaşar ve  2 lavaşı üzerine örtüyorum 
diğer malzemeleri 
süt, yumurta, tuz,unu kavanozda çırpıp  kenarlarını örtecek şekilde döküyorum ki eriyen kaşarlarda akmasın.




sonra üzerini kapatıp kısık ateşte pişiriyorum 10 dakika sonra ters çevirip bir 10 dakika daha

Lavaş poşetin arkasındaki tarifi değiştirerek yaptım.Yumurtalar  aralarda tam pişmez diye aralarına dökmedim.


Hiç yorum yok: