17 Şubat 2010

Bütün Hastalıkların Kökeni



Bütün Hastalıkların Kökeni

‘Gerçek Tıp’ isimli kitabıyla doğal tıbbın öncülerinden kabul edilen Dr. Aidin Salih de, kimyasallarla aşırı hijyenin zararlarına dikkat çekiyor.

Mikropların havayı, suyu temizlediğini, zenginleştirdiğini ve toprağın verimliliğini artırdığını belirten Aidin Salih, şöyle devam ediyor: “Ancak mikroplara karşı açılan amansız savaş, mikroplardan çok insanlara zarar vermiştir.
Ev temizliğinde kullanılan deterjanlar, mikroplara ne kadar zarar veriyorsa akciğer, karaciğer ve beyne de aynı şekilde zarar verir.

Bütün hastalıklara, ayrıca mantara yol açar. Klorlu deterjanlar (Tuz ruhu, çamaşır suyu, kezzap) bağırsak kanserine ve ağır akciğer hastalıklarına sebep olur.

Uyuşukluğun Sebebi Bulundu

İnsan bedenini yıpratan ve bağışıklık sistemini zayıflatan deterjanların günlük hayattaki kısa vadeli zararlarının da gözlemlenebileceğine dikkat çeken Dr. Salih, adı geçen kitabında konuyla ilgili şunları kaydediyor.
“Bu temizlik maddelerini kullanan insanlar cansız, halsiz, uyuşuk, hormon dengesi bozulmuş, hafızası zayıflamış, şuuru bulanık, düşüncesi bozuk, mutsuz, depresif, rengi toprak rengi veya kanı çekilmiş gibi, saçları kırık ve seyrek, tırnakları gri veya mordur.

Böyle olması doğaldır, çünkü bu rahatsızlıklar, Allah’ın hizmetimize verdiği, yalnızca vazifesini yerine getirmeye çalışan varlıkları, yani mikropları, vazifeleri başında öldürmenin karşılığıdır.” (Shf: 33)



Çözüm: Sağlıklı Temizlik :Kaynak    

Gerçek Temizlik Doğayı Kirletmeyen Temizliktir

Hiç yorum yok: